Ciocolata calda clasica

Printeaza

Ciocolata calda clasica din: albusuri de ou, cacao, scortisoara, zahar si lapte.

Ciocolata calda clasica

 

Ingrediente:

  • 2 albuşuri bătute puţin
  • 6 linguri cacao
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 6 linguriţe zahăr
  • 750 ml lapte

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, se amestecă albuşurile cu praf de cacao, scorţişoară, zahăr şi 1/2 ceaşcă de lapte.

Se încălzeşte restul de lapte, se adaugă pasta de ciocolată şi se bate cu telul.

 

Ciocolata calda clasica

Ciocolata calda clasica

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.