Ciocolata afrodisiaca cu alune

Printeaza

Ciocolata afrodisiaca cu alune din: lapte, oua, cacao, suc de portocale, visinata si alune.

Ciocolata afrodisiaca cu alune

 

Ingrediente:

  • 1 l lapte
  • 4 oua
  • 10 lingurite cacao
  • 4 lingurite suc de portocale
  • 4 lingurite visinata
  • 4 alune intregi

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte laptele şi se dizolvă înăuntru praful de cacao. Se amestecă alunele măcinate Cu sucul de portocale şi gălbenuşurile. Se bat cu telul încorporând laptele cu cacao.

Se încălzeşte, bătând cu telul. Când e aproape de fierbere, se ia de pe foc şi se adaugă cuburi de gheaţă, ca să se răcească repede. Se adaugă vişinată.

 

Ciocolata afrodisiaca cu alune

Ciocolata afrodisiaca cu alune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.