Ciocănele la cuptor cu lămâie

Printeaza

Ciocănele la cuptor cu lămâie din: ciocanele de pui, lamai, usturoi, vin alb, ulei de masline, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele_la_cuptor_cu_lamaie

  • 1 kg ciocanele de pui
  • 2 lamai
  • 1 capatana de usturoi
  • 150 ml vin alb
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală şi tamponează ciocănelele de pui cu un şervet absorbant, condimentează-le cu sare şi piper. Aşază-le într-un vas termorezistent, alături de căţeii de usturoi. Printre bucăţile de carne, pune felii de lămâie.

Stropeşte totul cu ulei de măsline şi vin şi lasă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute. Din când în când, întoarce-le. La final, aromatizează-le cu puţin cimbru.

Ciocănele la cuptor cu lămâie

Ciocanele_la_cuptor_cu_lamaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.