Ciocanele in crusta

Printeaza

Ciocanele in crusta din: ciocanele de pui, nuca, parmezan, suc de rosii, ceapa, telina, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele in crusta

  • 9 ciocănele de pui
  • 200 g nucă măcinată
  • 1 lingură parmezan ras
  • 100 ml suc de roşii
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină
  • sare
  • piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

Pune ciocănelele la fiert în apă cu un praf de sare, ceapa şi morcovul curăţate, întregi. Lasă-le 10-12 minute, la foc potrivit.

Scoate-le cu spumiera şi lasă-le 5 minute într-o strecurătoare de plastic. Freacă-le cu piper proaspăt măcinat şi unge-le cu suc de roşii. Tăvăleşte-le prin nucă măcinată şi amestecată cu parmezanul ras.

Ai grijă să fie stratul gros (poţi presa un pic cu degetele).

La final, aşază ciocănelele în tavă, pe hârtie de copt şi dă-le la cuptor 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.