Ciocanele de pui invelite in bacon

Printeaza

Ciocanele de pui invelite in bacon din: ciocanele, bacon, ulei, mustar, cimbrisor, rozmarin, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele de pui invelite in bacon

  • 6 ciocănele de pui
  • 6 felii bacon
  • 2 linguri muştar
  • 1 lingură ulei
  • cimbrişor uscat
  • rozmarin uscat
  • sare
  • piper
  • roşii cherry

 

Mod de preparare:

Speli ciocănelele de pui, le îndepărtezi pielea, le crestezi în 2-3 locuri, le condimentezi cu cimbrişor şi rozmarin, le dai cu sare şi piper, după gust, apoi le ungi cu muştar şi le înfăşori în felii de bacon.

Aşezi ciocănelele şi jumătăţi de roşii cherry într-o formă termorezistentă în care ai întins hârtie de copt unsă cu puţin ulei.

Pui tava în cuptorul bine încins 45 de minute, până ciocănelele şi roşiile sunt frumos rumenite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.