Ciocanele de pui cu dovleac

Printeaza

Ciocanele de pui cu dovleac din: ulei de masline, unt, ceapa rosie, ciocanele de pui, sare, piper, oregano, patrunjel, usturoi, ulei de masline, otet, dovleac, rosii, vin si fasole alba.

Ingrediente:Ciocanele de pui cu dovleac

  • 30 ml de ulei de masline
  • 30 ml de unt
  • 2 cepe rosii, taiate in patru
  • 6-8 ciocanele de pui
  • sare si piper
  • 20 g de oregano
  • 20 g de patrunjel
  • 2 catei de usturoi, curatat
  • 40 ml de ulei de masline
  • 30 ml de otet
  • 400 g de dovleac, taiat cubulete
  • 1 conserva de rosii feliate
  • 15 ml de vin alb sec
  • 1 conserva de fasole alba, scursa

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Incalzeste uleiul si untul intr-o oala mare pe care sa o poti folosi si la cuptor. Prajeste ceapa pana se inmoaie. Indeparteaza ceapa si prajeste ciocanelele de pui. Asezoneaza cu sare si piper.

Toaca oregano, patrunjelul si usturoiul si adauga uleiul de masline si otetul. Amesteca mixtura cu dovleacul. Aranjeaza dovleacul intre ciocanele si adauga ceapa prajita, rosiile si vinul. Pune la cuptor timp de 30 de minute.

Presara fasolea peste preparat si mai lasa la cuptor inca 10 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.