Ciocanele de pui cu dovleac si cartofi

Printeaza

Ciocanele de pui cu dovleac si cartofi din: ciocanele, cartofi, dovleac, rosie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele de pui cu dovleac si cartofi

  • 4 ciocănele
  • 4 cartofi
  • 250 g dovleac
  • o roşie
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile şi apoi se scoate.

Se pune dovleacul feliat, se lasă 2 minute, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, se lasă 2 minute. Se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

Se adaugă roşia tăiată cuburi mici şi se mai lasă ia fiert 10 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel tocat, presărat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.