Ciocanele la cuptor cu sos de mustar

Printeaza

Ciocanele la cuptor cu sos de mustar din: ciocanele de pui, ulei, mustar, usturoi, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele_la_cuptor_cu_sos_de_mustar

  • 4 ciocanele de pui
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri mustar
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tamponezi cu hârtie absorbantă pentru a elimina surplusul de apă. Pisezi usturoiul şi îl amesteci cu puţină sare, piper şi ulei. Amesteci la fel ca la maioneză. încorporezi apoi muştarul şi busuiocul spălat şi tocat.

Aşezi ciocănelele de pui într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Torni sosul de muştar peste ele. încingi cuptorul. Acoperi vasul cu o folie de aluminiu. Laşi la copt 40-45 de minute.

Cu 10 minute înainte de a le scoate, dai la o parte folia şi le laşi să se rumenească. Le serveşti calde, împreună cu garnitură de orez sau de cartofi. Opţional, poţi presăra deasupra frunze proaspete de busuioc.

Ciocanele la cuptor cu sos de mustar

Ciocanele_la_cuptor_cu_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.