Ciocanele cu Tabasco

Printeaza

Ciocanele cu Tabasco din: ciocanele de pui,  zahar, sos de soia, Tabasco, ulei, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele cu Tabasco

  • 10 ciocănele pui
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 2 linguri zahăr brun
  • 2 linguri sos de soia
  • o linguriţă sos Tabasco
  • o lingură ulei
  • o ceapă mică
  • 100 ml apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se amestecă apa cu sarea, piperul, ceapa trecută prin râzătoare, ulei, sos picant, sos de soia, zahăr şi pastă de roşii.

Se pune carnea în acest amestec, se acoperă cu folie şi se lasă la frigider peste noapte. Se pune carnea pe grătarul bine încins.

Se lasă 25 de minute, ungând periodic puiul cu marinată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.