Ciocanele cu sos de branza albastra

Printeaza

Ciocanele cu sos de branza albastra din: ciocanele, sare, usturoi, piper, boia, oregano, branza, maioneza, otet, lamaie, lapte, seminte de telina.

Ingrediente:Ciocanele cu sos de branza albastra

  • 12 ciocănele
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 linguriţă praf de usturoi
  • 2 linguriţe piper alb măcinat
  • 2 linguriţe boia iute
  • 2 linguriţe oregano

Pentru sos:

  • 150 g brânză cu mucegai albastru
  • 1 ceaşcă maioneză
  • 1 linguriţă oţet din vin roşu
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • 2/3 ceaşcă lapte condensat
  • 1/4 linguriţă sare cu aromă de usturoi
  • 1/2 linguriţă seminţe de ţelină

 

Mod de preparare:

Spâlaţi ciocănelele şi uscaţi-le bine cu un prosop. Puneţi-le într-un csastron, presăraţi peste ele condimentele, acoperiţi castronul şi lăsaţi-l la frigider 24 de ore.

Preparaţi sosul, punând toate ingredientele într-un blender, procesaţi bine, să fie o cremă omogenă. Puneţi la rece.

Frigeţi ciocănelele pe grătar, întorcându-le să se pătrundă bine pe toate părţile.

Serviţi cu sosul de brânză albastră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.