Cinci Supe simple si rafinate

Printeaza

Supe simple si rafinate:

Supa_de_crab_04

Reteta zilei: Supa de crab

Supa de crab din: crab, ciuperci uscate, bambus, ghimbir, albus de ou, apa, sos de stridii, condimente de pui, vin de orez, sos de soia, sare, amidon, coriandru, piper alb, otet. Ingrediente:  100 g carne de crab congelata 2 ciuperci uscate ½ bucata de bambus, tăiat în felii subțiri 10 g ghimbir, tocat 1 albuș […]

Supa de cartofi si curry cu pui

Supa de cartofi si curry cu pui Ingrediente: 4 cartofi 4 morcovi 1 ceapă mare 3 buc. file de pui (â 150 g) 2 linguri ulei sare, piper praf curry 1/2-1 linguriţă scorţişoară 2-3 linguriţe condimente iuţi 11 supă 1/2 legătură mentă 300 g iaurt natural Preparare: Tăiaţi cartofii cuburi. Tăiaţi morcovii bucăţi. Curăţaţi ceapa […]

Supa groasa

Supa groasa Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi l ţelină 4 cartofi 2 cepe 2 gălbenuşuri 300 g smântână l legătură de pătrunjel sare, piper Preparare: Taie carnea de porc cubuleţe şi pune-o să fiarbă în apă cu un praf de sare. Adună spuma de câte ori este nevoie. Adaugă apoi ceapa tăiată […]

Supa cu legume

Supa cu legume Ingrediente: 2-3 ardei graşi 2 morcovi 2 cepe 1 fir de praz 100 g fasole boabe 1 cutie cu roşii decojite 1 ţelină 1 ceşcuţă cu orez 1 legătură de pătrunjel 1 lingură cu unt sare Preparare: Curăţă legumele, spală-le bine, după care taie-le cubuleţe sau rondele şi înăbuşă-le într-un vas cu […]

Supa de mazare cu crutoane

Supa de mazare cu crutoane Ingrediente: 300 g mazăre fiartă 50 g şuncă bacon 1 ceapă 1 căţel usturoi 100 ml smântână grasă 1,5 l supă de pasăre sau de vită sare, piper mărar verde 4 felii pâine ulei Preparare: Se pun deoparte 2 linguri de mazăre boabe, iar din restul de mazăre se obţine […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.