Pulpe de pui la cuptor cu lamaie si boia din: ciocanele, vin alb, apa, zeama de lamaie, boia, sare, piper, usturoi, ulei, rozmarin verde. Ingrediente: 8 ciocanele 100 ml vin alb 4 linguri apa zeama de la o lamaie 1 lingurita boia iute 1 lingurita boia dulce sare piper 1 capatana de usturoi 1 lingura […]
Ciocanele de pui in crusta crocanta
Ciocanele de pui in crusta crocanta din: iaurt, mustar, sirop de artar, sos tabasco, sare, piper, ciocanele de pui, fulgi de porumb, praf de usturoi, boia de ardei, ulei. Ingrediente: 150 g iaurt o lingurita mustar 1 lingurita sirop de artar 1/2 lingurita sos tabasco sare piper 8 ciocanele de pui 100 g fulgi de […]
Sote de fasole verde cu pui
Sote de fasole verde cu pui din: fasole verde, usturoi, unt, sare, piper, ulei, pulpe de pui. Ingrediente: 1 kg fasole verde 2 catei de usturoi 100 g unt sare piper negru ulei 4 pulpe de pui Mod de preparare: Speli fasolea, o cureţi şi o pui la sotat într-o tigaie încinsă cu unt. […]
Pilaf picant de pui
Pilaf picant de pui din: ceapa, ardei, ulei de masline, ardei iute, orez basmati, supa de pui, stafide, condimente, zeama de lamaie, coaja de lamaie, patrunjel, menta, iaurt. Ingrediente: 1 ceapa mare, tocata 2 bucati ardei, taiati felii 2 linguri ulei de masline 1 ardei iute, tocat marunt 350 g orez basmati 700 ml supa […]
Reteta zilei: Piept de pui cu sos picant de capsuni
Piept de pui cu sos picant de capsuni din: lamaie, ulei de masline, miere, coriandru, piept de pui, sare, piper, capsuni, ardei iute, ceapa rosie, limeta. Ingrediente: 2 lamai, coaja + sucul 2 linguri de ulei de masline 1 lingurita miere ½ ceasca frunze de coriandru, tocat marunt 4 felii subtiri piept de pui fara […]