Cidru aromat de pere

Printeaza

Cidru aromat de pere din: cidru, coaja de lamaie, scortisoara, zahar vanilat, suc de mere, zahar tos, coniac si mar.

Ingrediente:Cidru_aromat_de_pere

  • 4×500 ml cidru de mere sau pere
  • coaja de la o lamaie (rupta in fasii spiralate)
  • 1 baton scortisoara, plus 1 lingurita pentru servit
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 250 ml suc de mere fara zahar
  • 2 linguri zahar tos
  • 100 ml coniac sau rom
  • 1 para sau 1 mar, feliate subtire

 

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele, cu exceptia feliilor de fructe, intr-o oala cu fundul dublu.

Incalzeste la foc mic, fara sa dea in clocot si lasa la infuzat timp de 1 ora (acoperit).

Reincalzeste putin si serveste cu feliile de fructe si batoane de scortisoara.

 

Cidru_aromat_de_pere

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.