Chutney de dovlecei

Printeaza

Chutney de dovlecei din: ceapa, rosii, dovlecei, mere, zahar tos, otet de vin alb, piper negru si alb, boabe de mustar, ghimbir si usturoi.

Ingrediente:Chutney de dovlecei

  • 2 cepe
  • 4 roşii
  • 3-4 dovlecei
  • 2 mere creţeşti
  • 250 g zahăr tos
  • 300 ml oţet de vin alb
  • 2 linguriţe cu piper negru şi alb
  • 1 linguriţă cu boabe de muştar
  • 3 linguriţe cu ghimbir ras
  • 4 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Taie ceapa, rosiile, dovleceii si mere cubulete si pune-le intr-un vas mare, la foc potrivit. Adauga zaharul, ghimbirul si boabele de mustar. Amesteca si pune otetul si restul ingredientelor.

Lasa vreo doua ore, la foc redus.

Cand a scazut si a capatat consistenta unei paste, ia de pe foc. Amesteca usor. Pune-le in borcane sterilizate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.