Choux a la creme cu caramel

Printeaza

Choux a la creme cu caramel din: choux, frisca lichida, zahar pudra, zahar.

Ingrediente: Choux_a_la_creme_cu_caramel

  • cantitate dublă de choux-uri
  • 600 ml frişcă lichidă
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 100 g zahăr tos
  • ornamente aurii comestibile

 

 

Mod de preparare:

Prepară cantitate dublă de choux-uri conform reţetei de bază. Bate frişca cu zahăr pudră şi umple choux-urile.

Intr-un vas pe foc mic pune zahărul la topit, amestecând pentru a obţine un caramel blond. Inmoaie fiecare profiterol în caramel şi montează piramida lipind choux-urile unele de altele.

Stropeşte cu caramelul rămas si ornează cu stelute aurii.

Choux a la creme cu caramel

Choux_a_la_creme_cu_caramel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.