Chorizo cu naut si conopida

Printeaza

Chorizo cu naut si conopida din: conopida, ulei de masline, chorizo, usturoi, rosii, naut, chili, busuioc, patrunjel, lamaie.

Ingrediente:

  • 300 g conopida
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g Chorizo
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 400 g naut fiert sau din conserva
  • 1/2 lingurita chili
  • 2 fire busuioc
  • 2 fire patrunjel
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Se despart bucheţelele de conopidă şi se opăresc în apă clocotită tu sare timp de cca 3 min.

Se lasă să se scurgă. Se spală roşiile, se curăţă de cotoare şi seminţe şi pulpa se taie sferturi.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se adaugă cuburi de chorizo; se prăjesc timp de cca 2 min.

Se curăţă şi se taie felii usturoiul şi se adaugă în tigaie; în final se adaugă bucheţelele de broccoli.

După încă 2 min. se adaugă boabele de năut şi mirodeniile.

Se încălzesc puţin; se adaugă sferturile de roşii şi se asezonează cu verdeaţă şi suc de lămâie.

Se serveşte imediat.

 

 

Chorizo cu naut si conopida

Chorizo_cu_naut_si_conopida

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.