Chitelute cu legume şi fidea

Printeaza

O reteta de chiftelute cu legume si fidea din: carne de curcan, lapte, legume, taitei, albus, pasta de curry, ulei de floarea soarelui si ceapa.

Ingrediente:Chitelute cu legume şi fidea

  • 500 g carne de curcan, tocată
  • 400 g lapte
  • 300 g legume congelate, în amestec
  • 200 g tăieţei, pentru servit
  • 1 albuş
  • 3 linguri pasta de curry
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa mare, tocata grosier

 

Mod de preparare:

Amestecă albuşul, carnea tocată şi 1 lingură pastâ de curry, apoi modelează chifteluţe. încinge 1 lingură ulei într-o tigaie şi prăjeşte jumătate dintre chifteluţe; scoate-le, adaugă iar ulei şi prăjeşte restul de chifteluţe.

Intre timp, căleşte ceapa in 1 lingură ulei timp de 8-10 min până se înmoaie, adaugă restul de pastă de curry, lapte şi 1 linguriţă zahăr, asezonează şi lasă să fiarbă mocnit.

Adaugă chiftelele şi fierbe 5 min. încorporează legumele şi căleşte-le 3-4 min. Fierbe tăieţeii conform instrucţiunilor de pe pachet, scurge apa şi serveşte-i cu sosul de curry.

Chitelute cu legume şi fidea

Chitelute cu legume şi fidea

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.