Chili de fasole

Printeaza

Chili de fasole din: fasole, ceapa, ulei, porumb, morcovi, usturoi, rosii, chili, sare, piper.

Ingrediente:Chili de fasole

  • ulei
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 150 g porumb
  • 250 g fasole
  • 2 morcovi
  • usturoi
  • 200 g roşii coapte
  • 1 1/2 linguriţă pudră de chili
  • 1/2 linguriţă chimion
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Se încinge ulei într-o cratiţă antiaderentă, se căleşte 1 ceapă tocată 5-7 minute, până se înmoaie uşor.

Se adaugă 1 cartof dulce (patată) tăiat cubuleţe, 150 g boabe de porumb din conservă, 250 g boabe de fasole neagră din conservă, 2 morcovi tocaţi, 2 căţei de usturoi tocaţi, 200 g roşii coapte, 1 1/2 linguriţă pudră de chili, 1/2 linguriţă chimion, sare şi piper.

Se amestecă uşor şi se lasă vasul semiacoperit, pe foc, timp de 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.