Chili de curcan

Printeaza

Incinge într-o cratiţă 1 lingură de ulei şi rumeneşte 500g carne tocată de curcan. Scoate-o din cratiţă şi adaugă 1 ceapă şi 1 ardei roşu, tocate. Sotează totul 10 minute şi mai pune ulei, dacă e nevoie. Dă focul mai mare.

Adaugă 1 linguriţă fulgi de ardei iute, carnea de curcan, 400g de roşii din conservă, 400g de fasole din conservă, scursă, şi 200ml de apă. Fierbe totul timp de 20-25 de minute. Asezonează şi serveşte cu orez sau tortillas

Retete_1

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.