Chiles rellenos

Printeaza

Chiles rellenos

Aceasta mancare mexicana traditionala este un excelent exemplu pentru felul in care se poate gati ieftin. cu putina carne. Carnea va forma umplutura pentru cativa ardei iuti verzi poblano sau ardei iuti rosii ancho, rezultand niste gustari care se pot servi fie ca aperitive, fie ca fel principal.

Chiles rellenosChiles rellenos13.jpg Chiles rellenos5.jpg Chiles rellenos8.jpg

In al doilea caz, se vor servi cu garnitura de orez si cu tortillas. Pentru a prepara chiles rellenos trebuie sa coaceti mai intai ardeii rosii iuti la foc deschis, pana ce pielita de pe ei se curata. Ardeii spalati se despica si, daca doriti sa fie mai putin iuti, scoateti semintele.

Chiles rellenos10.jpg Chiles rellenos11.jpg Chiles rellenos12.jpg Chiles rellenos6.jpg

In interiorul ardeilor se pune umplutura. Se pot folosi doua umpluturi traditionale: prima consta in carne de vita tocata si prajita cu rosii si ceapa, iar a doua in branza Monterey Jack taiata cubulete si amestecata cu ceapa tocata.

Chiles rellenos1.jpg Chiles rellenos2.jpg Chiles rellenos3.jpg Chiles rellenos4.jpg

Ardeii umpluti se inchid cu scobitori, se dau prin faina si ou batut si se prajesc in ulei de porumb. Inainte de a fi serviti, chiles rellenos sunt stropiti de obicei cu un sos salsa de rosii usor condimentat.

Chiles rellenos.jpg

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.