Chile in stil spaniol

Printeaza

Chile in stil spaniol din: rosii uscate, ardei gras, rosii, usturoi, chimen, ardei iute, sovarf, ceapa, linte.

Ingrediente:Chile spaniol

  • o jumătate de ceaşcă de roşii uscate la soare, înmuiate în apă
  • o ceaşcă de ardei gras roşu, mărunţit
  • două ceşti de roşii, tăiate
  • un căţel de usturoi
  • o linguriţă de chimen
  • două linguriţe de praf de ardei iute
  • o linguriţă de sovârf
  • un sfert de ceaşcă de ceapă, tocată
  • o ceaşcă de linte, încolţită două zile

 

Mod de preparare:

Puneţi la înmuiat în două ceşti de apă roşiile uscate, timp de trei ore.

Scoateţi roşiile şi păstraţi apa în care au stat.

Intr-un mixer, amestecaţi roşiile uscate, ardeiul gras roşu, o ceaşcă de roşie tăiată, usturoiul, chimenul, praful de ardei iute şi o ceaşcă din apa în care au stat la înmuiat roşiile uscate.

Intr-un vas mare, amestecaţi laolaltă sosul preparat, ceapa, a doua ceaşcă de roşie tăiată şi lintea.

Mâncarea se va putea păstra două zile la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.