Chilcă cu ceapă

Printeaza

Chilcă cu ceapă 

Ingrediente:Chilcă cu ceapă

  • 300 g chilcă
  • 300 g ceapă
  • 80 g ulei
  • 20 g oţet
  • 50 g morcov
  • 20 g verdeaţă
  • 50 g măsline
  • 50 g lămîie

 

Mod de preparare:

Chilca se spală în multă apă, se taie capul şi coada, se scurge bine; ceapa, după ce s-a curăţat şi s-a tăiat foarte subţire, se spală in apă rece şi se stoarce bine; se adaugă chilca, ulei şi oţet; se amestecă, se aranjează pe platou şi se garniseşte cu morcov dat prin râzătoare măruntă.

Se prepară cu verdeaţă şi se aranjează rînduri de măsline şi felii de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.