Chiftelute – usor de preparat

Printeaza

Chiftelute din: carne macra, ceapa paine inmuiata in lapte, ou, piper, sare, verdeata, usturoi, ulei, faina si pesmet.

 

Ingredinte:

  • 250 gr. carne macra
  • 2 buc. ceapa
  • o felie de piine alba muiata in lapte
  • 1 ou
  • piper
  • sare
  • verdeata si usturoi dupa gust
  • ulei
  • faina
  • pesmet

 

Mod de preparare

Se face o tocatura bine framintata din care se fac chiftelute rotunde.

Se dau prin faina amestecata cu pesmet si se prajesc bine in ulei incins.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.