Chiftelute umplute cu branza

Printeaza

Chiftelute umplute cu branza din: morcovi, ceapa, telina, sare, piper, unt, usturoi. pesmet, vita, lapte, smantana, branza, ketchup, sos worchestershire.

Ingrediente: Chiftelute umplute cu branza

  • 1-2 morcovi, tocati
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 tulpină de țelină, tocata
  • 1 linguriță sare
  • ¼ linguriță piper
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi, presat
  • 1 cana pesmet
  • 1.5 kg carne tocata de vita
  • ¼ cană de lapte
  • ½ ceasca smântână
  • 120 g brânză, taiata cuburi
  • 3 linguri de ketchup
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 1 1/2 linguri de apă

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 170C. Ungeti cu ulei o tava de briose.

Într-o tigaie la foc mare combinati morcovi, ceapa, telina, morcovi, sare, piper si unt. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5 minute, apoi se reduce focul la mic și se adaugă usturoiul si gatiti pentru inca 2 minute. Opriti focul.

Într-un castron mare, combinati pesmet carne de vită, lapte, smântână și legumele din tigaie. Se amestecă bine.

In tava de briose puneti amestec de carne, iar deasupra cate 1 cub de branza. Deasupra adaugati cate 1 lingurita de amestec de carne.
Într-un castron mic faceti glazura combinand ketchup, sos worchestershire și apă. Ungeti chiftelele.

Dati la cuptor timp de 30 de minute.

Scoateți din cuptor și se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.