Chifteluţe picante la gratar

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de chiftelute picante la gratar din: chifla, ceapa, ulei, carne tocata mixta, ou, mustar, sare si piper.

Ingrediente:Chifteluţe picante la gratar

  • 1 chiflă veche de-o zi
  • 1 ceapă
  • 3 linguri de ulei
  • 600 g carne tocată mixtă
  • 1 ou
  • 1 linguriţă muştar nu prea iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se înmoaie chifla în apă călduţă. Se toacă ceapa şi se căleşte în puţin ulei, până ce devine translucidă. Se amestecă împreună cu chifla stoarsă, carnea tocată, oul, muştarul, sare şi piper. Cu mâinile umede, se modelează chifteluţe din această compoziţie.

Se frig de jur împrejur într-o tigaie-grill în restul de ulei încins, la foc mijlociu, cca 10-12 minute; se întorc între timp o dată. Se servesc cu salată de cartofi.

Chifteluţe picante la gratar

Chifteluţe picante la gratar

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • chiftele pe gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.