Chiftelute de peste cu cartof si ceapa verde

Printeaza

Chiftelute de peste cu cartof si ceapa verde din: fileuri de peşte, oua, cartof, morcov, ceapa verde, usturoi, patrunjel verde, sare, piper, pesmet, ulei.

Ingrediente:Chiftelute_de_peste_cu_cartof_si_ceapa_verde

  • 100 g fileuri de peşte
  • 2 ouă
  • 1 cartof mare
  • 1 morcov mic
  • 3-4 codite de ceapă verde
  • 1 căţel de usturoi
  • pătrunjel verde
  • sare şi piper, după gust
  • 3 linguri pesmet
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Treci peştele prin maşina de tocat (sau îl mărunteşti în blender), razi cartoful şi morcovul prin răzătoarea cu ochiuri mici şi le ames­teci într-un castron.

Adaugi usturoiul zdrobit, ouăle bătute ca pentru omletă, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piper, după preferinţă.

Amesteci bine toate ingredientele până se omogenizează compoziţia.

Modelezi cu mâna chifteluţe mici, le treci prin pesmet şi le rumeneşti în ulei bine încins, circa 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos dea­supra.

Le serveşti calde.

Chiftelute de peste cu cartof si ceapa verde

Chiftelute_de_peste_cu_cartof_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Chiftele de ton cu legume

Chiftele de ton cu sos

Chiftele de ton cu sos din: vanata, dovlecel, oua, usturoi, ceapa, coriandru, menta, fulgi de ovaz, patrunjel, cascaval, parmezan, sare, piper, conserva de ton, ulei, pesmet, iaurt, tahini, lamaie. Ingrediente: Pentru chiftele: 1 vânătă 1 dovlecel 2 ouă 2 căţei de usturoi 1 ceapă câte 1 legătură coriandru şi mentă 2 linguri fulgi de ovăz 1 […]

 

Tocanita de miel

Chiftele de miel cu sos de curry

Chiftele de miel cu sos de curry din: carne de miel, chimion, ghimbir, sare, unt, ceapa, usturoi, pasta de curry, pasta de tomate, coriandru. Ingrediente:  1 lingură carne tocata de miel 1 lingura chimion 1 lingură de ghimbir proaspăt tocat 1 lingurita sare 2 linguri unt 1 ceapă mare, decojită și tocata 4 catei de […]

 

 

Tocana cu chiftele de miel

Tocana cu chiftele de miel

Tocana cu chiftele de miel din: ulei de masline, ceapa, usturoi, conserva de rosii, pasta de rosii, supa de mierl, conopida, naut, coriandru, carne tocata de miel, chimion, paprika. Ingrediente: Pentru sos: 2 linguriţe ulei de măsline 1 ceapă mică, tocată 1 căţel de usturoi, tocat 1 conservă de 400g de roşii tocate 2 linguriţe pastă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.