Chiftelute de oaie

Printeaza

O reteta simpla de chiftelute de oaie din: carne tocata de oaie, frunze de telina, patrunjel, ceapa, praf de curcuma, sare, piper, ceapa si usturoi.

Ingrediente :Chiftelute de oaie

  • 500 g carne tocata de oaie
  • 2 linguri frunze de telina tocate marunt
  • 2 linguri patrunjel tocat marunt
  • 2 cepe medii tocate marunt
  • 1 lingurita praf de curcuma
  • sare, dupa gust
  • piper, dupa gust
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt

Indicatii :

Se amesteca toate ingredientele. Se formeaza din pasta rezultata chiftelutele si se pun pe gratar, cca. 10 minute, intorcandu-le de pe o parte pe alta de mai multe ori.

Se decoreaza cu patrunjel si ceapa tocata.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.