Chiftelute de oaie
PrinteazaO reteta simpla de chiftelute de oaie din: carne tocata de oaie, frunze de telina, patrunjel, ceapa, praf de curcuma, sare, piper, ceapa si usturoi.
Ingrediente :
- 500 g carne tocata de oaie
- 2 linguri frunze de telina tocate marunt
- 2 linguri patrunjel tocat marunt
- 2 cepe medii tocate marunt
- 1 lingurita praf de curcuma
- sare, dupa gust
- piper, dupa gust
- 1 ceapa tocata
- 2 catei de usturoi, tocati marunt
Indicatii :
Se amesteca toate ingredientele. Se formeaza din pasta rezultata chiftelutele si se pun pe gratar, cca. 10 minute, intorcandu-le de pe o parte pe alta de mai multe ori.
Se decoreaza cu patrunjel si ceapa tocata.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/chiftelute-oaie html