Chifteluţe cu legume

Printeaza

O reteta de chiftelute cu legume din: condimente, carne tocata, usturoi, scortisoara, ulei de masline, dovlecei, ardei gras, sare, piper, supa si smantana.

Ingrediente:

  • 1 plic condimente pentru carne tocata
  • 500 g carne tocata
  • 1 catel de usturoi
  • putina scortisoara
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g dovlecel
  • cate 1 ardei gras rosu si galben
  • sare
  • piper
  • 150 ml supa
  • 150 g smantana

 

Mod de preparare:

Dizolvaţi plicul de condimente în 125 ml apă călduţă. Adăugaţi-l în amestecul de carne tocată, pisaţi usturoiul, adăugaţi-l, apoi condimentaţi cu scorţişoara. Formaţi chifteluţe, prăjiţi-leîn ulei şi scoateţi-le pe o farfurie.

Pregătiţi legumele, tăiaţi dovlecelul rondele, iar ardeiul, bucăţi. Căliţi legumele cca 4 minute şi condimentaţi-le. Preîncălziţi cuptorul la 175°C. Puneţi totul într-o formă de sufleu.

Amestecaţi supa şi smântână, condimentaţi-le şi turnaţi-le peste ingredientele din formă. Coaceţi totul cca 25 de minute.

Chifteluţe cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.