Chiftelute la gratar cu verdeata

Printeaza

Chiftelute la gratar cu verdeata din: carne, franzela, ou, verdeata, ulei.

Ingrediente:Chiftelute la gratar cu verdeata

  • 150 g carne
  • 1 felie franzelă
  • 1/2 ou
  • verdeaţă tocată
  • 5 g ulei

 

Mod de preparare:

Carnea curăţată şi dată de 2-3 ori prin maşina de tocat, împreună cu franzela înmuiată şi stoarsă, se amestecă cu oul bătut şi verdeaţa tocată.

Se formează chifteluţele plate, care se ung cu puţin ulei şi se frig la grâtar.

Se pot prepara şi fierbîndu-se cateva minute în apă clocotită, din care se scurg şi se dau la cuptor să se frigă, într-o tavă unsă cu ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.