Chiftelute grecesti

Printeaza

Chiftelute grecesti din: paine, ceapa, carne tocata, patrunjel, cartofi, rosii unt, ulei si cimbru.

Ingredinte:

  • 200 g paine veche de o zi
  • o ceapa
  • 500 g carne tocata
  • 3 oua, patrunjel tocat
  • 700 g cartofi
  • 250 g rosii mici
  • 5 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare

Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente.

Se coc chiftelute mici. Cartofii se curata si se rad.

Se amesteca cu un ou si o lingura cu virf de faina alba, se condimenteaza si se plamadesc chiftelute mici ,ce se coc pina devin aurii.

Chiftelutele din carne se pun peste cele din cartofi.

Se orneaza cu rosii si cimbru.

Se servesc pe un platou, asezate peste frunze de salata.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.