Chiftelute din piept de pui

Printeaza

Chiftelute din piept de pui din: piept de pui, oua, ulei, ceapa, ceapa verde, morcov, marar, patrunjel, sare, piper, faina.

Ingrediente:Chiftelute_din_piept_de_pui

  • 500 g piept de pui
  • 2 oua
  • 500 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 g faina sau pesmet

 

Mod de preparare:

Speli carnea, îndepărtezi pieliţa şi o dezosezi. O treci prin maşina de tocat sau o mărunţeşti în blender.

Speli morcovul, îl cureţi şi îl dai prin răzătoarea mică. Ceapa o cureţi şi o tai în patru, în vreme ce pe cea verde o cureţi, o speli şi o toci mărunt.

Le adaugi pe toate în blender peste pui, împreună cu pătrunjelul şi mărarul spălate şi tocate.

Adaugi şi ouăle şi potriveşti de sare şi piper. Amesteci, încingi uleiul într-o tigaie.

Formezi cu mâna umedă chifteluţe din compozi­ţie şi te dai prin făină sau pesmet.

Le prăjeşti pe ambele părţi şi le scurgi apoi pe un şervet absorbant pentru îndepărtarea surplusului de ulei.

Chiftelute din piept de pui

Chiftelute_din_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.