Chifteluţe din orez cu sos

Printeaza

Chifteluţe din orez cu sos din: orez, faina, condiment vegetal, sare, piper, patrunjel verde, ulei, ciuperci, patrunjel.

Ingrediente:Chiftelute_din_orez_cu_sos

pentru chiftele:

  • 300 g orez fiert
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita condiment vegetal
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit

pentru sos:

  • 500 g ciuperci
  • 1 lingura faina
  • putina apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteci orezul, faina, sare, piper, condiment vegetal si patrunjel tocat. Cu mainile ude faci chiftelute si le prajesti pe ambele parti, pana se rumenesc. Ciupercile le tai subtiri si le calesti in ulei incins. Pui 1 lingura faina, apa si condimentezi. Lasi pe foc 5-10 minute.

La urma adaugi si patrunjelul tocat. Pe o farfurie servesti 2-3 chiftelute, peste care torni sosul de ciuperci.

Chifteluţe din orez cu sos

Chiftelute_din_orez_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.