Chifteluţe din orez cu chimen si nucsoara

Printeaza

Chifteluţe din orez cu chimen si nucsoara din: orez, dovlecel, ceapa, parmezan, ou, faina, ulei, sare, piper, chimen, nucsoara, patrunjel verde.

Ingrediente:Chiftelute_din_orez_cu_chimen_si_nucsoara

  • 150 g orez
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapă
  • 50 g parmezan ras
  • 1 ou
  • 2 linguri făină
  • 100 ml ulei
  •  sare
  •  piper
  •  nucşoară
  •  chimen
  • 1 legatura pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Orezul se alege şi se spală. Ceapa se curăţă, se spală, se toacă mărunt şi se căleşte în 2-3 linguri ulei. Se adaugă orezul şi se căleşte 1-2 minute. Se stinge cu apă fierbinte şi se fierbe înăbuşit până ce orezul se înmoaie şi absoarbe toată apa din tigaie.

Dovlecelul se curăţă, se spală şi se rade. Se amestecă cu orezul fiert şi răcit, parmezanul ras, oul bătut, o lingură făină, condimente şi verdeaţă după gust. Se formează chiftelele, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Chifteluţe din orez cu chimen si nucsoara

Chiftelute_din_orez_cu_chimen_si_nucsoara

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/chiftelute-din-orez-cu-chimen-si-nucsoara html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.