Chiftelute din dovlecel cu branza si marar

Printeaza

Chiftelute din dovlecel cu branza si marar din: dovlecei, ouă, de sare, piper, usturoi, brânză de oi, mărar, bicarbonat, făină.

Ingrediente:Chiftelute_din_dovlecel_cu_branza_si_marar

  • 5-6 dovlecei potriviţi ca mărime
  • 2 ouă
  • 1 lingu­ririţă de sare
  • 1 linguriţă piper
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 200 g brânză de oi
  • 1 legătură mărar
  • 1 vârf de linguriţă de bicarbonat
  • 2-3 linguri de făină

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii de coajă şi îi razi pe răzătoarea mare. Apoi îi amesteci cu sare şi îi laşi timp de 15 minute să-şi lase zeamă, după care îi storci bine.

Dovleceii storşi îi amesteci cu usturoiul zdrobit, piperul, ouăle bătute, brânza rasă, mărarul tocat, bicarbonatul şi făina, lei din compoziţie cu ajutorul unei linguri şi formezi chifteluţe pe care le prăjeşti în uleiul încins.

Chiftelute din dovlecel cu branza si marar

Chiftelute_din_dovlecel_cu_branza_si_marar

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bune chiftelutele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.