Chiftelute delicioase de peste

Printeaza

Chiftelute delicioase de peste din: peste, cartofi, patrunjel, pastarnac, faina, ou, ceapa, pesmet, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute_delicioase_de_peste

  • 400 g file de peşte dezosat
  • 200 g cartofi
  • 100 g rădăcină de pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 50 g făină
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 50 g pesmet
  • 4 căţei de usturoi
  • pătrunjel
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele, taie-le în bucăţi mari şi pune-le la fiert în apă cu sare. Separat, taie ceapa mărunt şi înăbuş-o în ulei cu adaos de apă. Trece peştele prin maşina de tocat împreună cu legumele fierte şi răcite şi ceapa călită. Adaugă oul, usturoiul zdrobit, verdeaţa tocată fin şi un praf de sare şi piper.

Amestecă uşor şi, din compoziţia astfel obţinută, modelează chiftele. Tăvăleşte-le prin făină amestecată cu pesmet şi rumeneşte-le în baie de ulei.

Scoate-le pe hârtie absorbantă si stropeşte-le cu puţină zeamă de lămâie.

 

Chiftelute delicioase de peste

Chiftelute_delicioase_de_peste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.