Chifteluţe de vinete (varianta)

Printeaza

Chifteluţe de vinete

Ingrediente:Chiftelute de vinete

  • 2 vinete mari
  • 2 linguri brînză
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Se coc vinele, se curăţă fierbinţi şi se lasă să se scurgă. Se toacă cu tocătorul de lemn, se pun într-un castron adăugînd sarea, brînza, ouăle şi făina.

Se amestecă totul bine, apoi din pasta obţinută se ia cu lingura şi se prăjesc în uleiînfierbîntat, pe ambele părţi, chifteluţe nu prea mari.

Se aşază pe farfurie, se presară cu puţină brînză rasă, se garnisesc cu cîteva frunzuliţe de salatăşi se servesc fierbinţi sau reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.