Chiftelute de varza cu usturoi

Printeaza

Chiftelute de varza cu usturoi

Chiftelute de varza din: varza, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, usturoi, oua, piper, condimente, marar, faina, ulei.

Ingrediente:

  • 1 varză nouă
  • 3 mor­covi
  • 2 rădăcini păstârnac
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2 ouă
  • piper
  • condimente
  • frunze de mărar şi pătrunjel
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli şi tai varza mărunt, apoi o fierbi în apă sărată, o scurgi şi o pasezi. Adaugi rădăcinoasele date pe răzătoarea mică, ouăle, condimentele, mărarul şi pătrunjelul tocat, usturoiul pisat şi făină cât să se lege. Iei apoi cu lingura din compoziţie, treci chiftelele prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

Sunt bune simple sau cu mujdei.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu-mi plac chiftelutele de varza.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.