Chiftelute de spanac cu ricotta

Printeaza

Chiftelute de spanac cu ricotta din: spanac, branza ricotta, parmezan, faina, oua, sare, piper, nucsoara, sos marinara, unt.

Ingrediente:Chiftelute de spanac cu ricotta

  • 1 pachet de spanac tocat
  • 1 1/2 cesti branza ricotta
  • 1 cana de parmezan ras
  • 6 linguri de faina
  • 2 oua
  • sare si piper
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • 2 cesti sos marinara
  • 2 linguri de unt nesarat, taiat bucati

 

Mod de preparare:

Aduceti o oala mare de apa sarata la fiert pe foc mic. Puneti spanacul intr-un castron mare, adaugati ricotta, 3/4 ceasca parmezan, faina, oua, 3/4 lingurita sare, 1/4 lingurita de piper si nucsoara.

Se amesteca cu o furculita pentru a forma un aluat usor lipicios. Puneti faina pe o farfurie. Formati chiftelute din amestecul de spanac cu ricotta si dati prin faina.

Puneti sosul marinara la foc mic intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati untul. Scufundati chiftelutele in oala cu apa clocotita si fierbeti 5 minute. Scoateti din apa clocotita si transferati in sosul de rosii.

Lasati 2-3 minute sa se combine aromele si se transfera pe farfurii pentru servire.

Se presara parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.