Chiftelute de soia

Printeaza

Chiftelute de soia

Ingrediente:Chiftelute de soia

  • 1 pachet soia granule
  • 1 ceapă mică tocată foarte fin
  • 2 căţei de usturoi pisaţi bine
  • 3 cartofi potriviţi, fierţi bine
  • 1 felie pâine (numai miezul), înmuiată în apă rece şi apoi stoarsă
  • 3-4 linguri făină albă
  • condimente
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Opăreşti soia cu apă clocotită în care ai pus condimente. O pui la fiert şi o laşi 30 de minute să se umfle, după care o scurgi bine de zeamă şi o laşi să se răcească.

Pui toate ingredientele într-un vas mare, le amesteci (dacă compoziţia ţi se pare prea moale, mai poţi adăuga 1-2 linguri făină).

Faci chifteluţe potrivite, nu prea mari, pe care le prăjeşti în ulei încins. Le poţi servi simple, cu sos, cu garnitură de orez, piure de cartofi sau cu legume natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.