Chifteluţe de pui cu fulgi de porumb

Printeaza

Chifteluţe de pui cu fulgi de porumb din: carne de pui, fulgi de porumb, morcov, cartof, usturoi, marar, patrunjel, sare, piper alb, bicarbonat de sodiu, piper negru, pesmet.

Ingrediente:Chifteluţe de pui cu fulgi de porumb

  • 500 g carne de pui (tocata)
  • fulgi de porumb
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 4 catei de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • un varf de cutit de piper alb
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • piper negru boabe
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Dai pe razatoarea mica morcovul si cartoful, ii scurgi zeama, ii amesteci cu carnea carnea, cu oul, pătrunjelul, sarea, piperul şi bicarbonatul şi le laşi la frigider timp de jumătate de oră. Apoi scoţi compoziţia din frigider, faci biluţe, le aşezi pe o planşetă, după care le treci prin fulgii de porumb zdrobiţi şi prin pesmet. Prăjeşti chiftelele până se rumenesc.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sa-mi dai si mie niste chiftele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.