Chiftelute de peste (salau)

Printeaza

Chiftelute de peste (salau) din: salau, ceapa, paine, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute de peste (salau)

  • un kg file de şalău
  • 2 cepe albe
  • o legătură ceapă verde
  • 2 felii pâine înmuiate în apă
  • pesmet auriu
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se trece de două ori prin maşina de tocat şi a doua oară se pun şi cepele. In tocătură se pun apoi miezul de pâine bine presat, ceapa verde tocată, sare şi piper.

Se lasă amestecul să stea la rece pentru 30 de minute.

Se modelează chiftelele, se trec prin pesmet şi se rumenesc în baie de ulei bine încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.