Chiftelute de peste prajite in ulei de bambus

Printeaza

Chiftelute de peste prajite in ulei de bambus din: salau, patrunjel, paine, lapte, pesmet, ceapa, faina, sare, piper, ulei de bambus.

Ingrediente:Chiftelute_de_peste_prajite_in_ulei_de_bambus

  • 2 bucăţi de file de şalău
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 1 felie de pâine
  • lapte
  • 1 lingură cu pesmet
  • 1 ceapă mică, tocată
  • făină albă
  • sare
  • piper
  • ulei de bambus pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Fierbe bine peşteile, apoi pasează-l cu furculiţa. Adaugă oul, pătrunjelul tocat mărunt, miezul de pâine îmbăiat în lapte, cubuleţele de ceapă, pesmetul şi condimentează după gust.

Tăvăleşte mingiuţele de carne prin făină şi dă-le la prăjit în baie de ulei. Se servesc cu orez si sos de soia.

Chiftelute de peste prajite in ulei de bambus

Chiftelute_de_peste_prajite_in_ulei_de_bambus

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.