Chiftelute de peste cu cartof si ceapa verde

Printeaza

Chiftelute de peste cu cartof si ceapa verde din: fileuri de peşte, oua, cartof, morcov, ceapa verde, usturoi, patrunjel verde, sare, piper, pesmet, ulei.

Ingrediente:Chiftelute_de_peste_cu_cartof_si_ceapa_verde

  • 100 g fileuri de peşte
  • 2 ouă
  • 1 cartof mare
  • 1 morcov mic
  • 3-4 codite de ceapă verde
  • 1 căţel de usturoi
  • pătrunjel verde
  • sare şi piper, după gust
  • 3 linguri pesmet
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Treci peştele prin maşina de tocat (sau îl mărunteşti în blender), razi cartoful şi morcovul prin răzătoarea cu ochiuri mici şi le ames­teci într-un castron.

Adaugi usturoiul zdrobit, ouăle bătute ca pentru omletă, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piper, după preferinţă.

Amesteci bine toate ingredientele până se omogenizează compoziţia.

Modelezi cu mâna chifteluţe mici, le treci prin pesmet şi le rumeneşti în ulei bine încins, circa 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos dea­supra.

Le serveşti calde.

Chiftelute de peste cu cartof si ceapa verde

Chiftelute_de_peste_cu_cartof_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.