Chiftelute de legume cu quinoa

Printeaza

Chiftelute de legume cu quinoa din: esalote, usturoi, ulei de masline, coriandru, fenicul, mac, salvie, patrunjel, ceapa verde, quinoa, dovlecel, sfecla.

Ingrediente:Chiftelute_de_legume_cu_quinoa

  • 3 eşalote mici, tocate
  • 2 căţei de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă din coriandru, fenicul, mac
  • 0 mână de salvie, pătrunjel şi ceapă verde
  • 200 g quinoa
  • 1 cub de concentrat vegetal
  • 1 dovlecel, răzuit
  • 2 bucăţi de sfeclă roşie, răzuită

 

Mod de preparare:

Şotează eşalotele şi usturoiul intr-o lingură de ulei timp de 5-6 minute. Adaugă condimentele şi ţine pe foc 2-3 minute.

Fierbe quinoa cu concentratul de legume. Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Porţionează ceapa în două boluri şi combinălcu dovlecelul şi separat cu sfecla roşie.

Amestecă şi modelează chifteluţe. Aşazâ-le pe tavă unsă şi dă la cuptor 20-30 minute, până când se pătrund.

Chiftelute de legume cu quinoa

Chiftelute_de_legume_cu_quinoa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.