Chiftelute de legume cu branza feta

Printeaza

Chiftelute de legume cu branza feta din: dovlecei, morcovi, ou, branza feta, faina, marar, busuioc, ulei de masline, piper.

Ingrediente:Chiftelute_de_legume_cu_branza_feta

  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • 300 g branza feta
  • 25 g faina
  • marar proaspat
  • busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălăm bine dovleceii şi morcovii şi îi radem pe răzătoarea mare. Presărăm cu sare pentru a se elimina apa. După 20 minute punem dovlecelul ras într-un tifon curat. Stoarcem bine, pentru a se elimina cât mai multă apă.

Punem dovlecelul stors într-un bol, adăugăm brânza rasă, făina, oul, mărarul tocat mărunt şi un praf de piper. Amestecăm bine. Incingem ulei într-o tigaie mare. Luăm câte o lingură din compoziţie şi punem direct în uleiul bine încins. Prăjim pe fiecare parte cât să se rumenească uşor.

Scoatem chifteluţele pe un şerveţel, pentru a se scurge surplusul de ulei. Pnem pe un platou si ornam cu frunze de busuioc.

Chiftelute de legume cu branza feta

Chiftelute_de_legume_cu_branza_feta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.