Chiftelute de curcan cu verdeata

Printeaza

Chiftelute de curcan cu verdeata din: carne de curcan, morcov, cascaval, patrunjel, marar, ou, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute de curcan cu verdeata

  • 500 g carne curcan
  • 1 morcov
  • 50 g caşcaval ras
  • 2 felii franzelă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • făină sau pesmet
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o dai prin maşina de tocat, împreună cu morcovul tăiat bucăţi. Pui feliile de pâine înmuiate în apă şi stoarse, pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt, oul, sare şi piper după gust.

Formezi chifteluţe, le dai prin făină sau pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe hârtie absorbantă, pentru a elimina grăsimea în exces, iar cât sunt încă fierbinţi, le presari caşcaval.

Le poţi servi cu sos de iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.