Chiftelute cu cocos

Printeaza

Chiftelute cu cocos din: carne tocata, nuca de cocos, usturoi, piper, chimion, sare, ou, ulei.

Ingrediente:

  • 2 câni carne tocată de vită
  • 1/2 cană nucă de cocos
  • 2 căţei de usturoi
  • coriandru
  • piper
  • chimion măcinat
  • sare
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele şi se formează chifteluţele de cocos. Se prăjesc în ulei încins, apoi se aranjează pe un platou şi se decorează după preferinţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.