Chiftelute aromate cu ciuperci

Printeaza

Chiftelute aromate cu ciuperci din: cartofi, ciuperci, ceapa, usturoi, marar, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute_aromate_cu_ciuperci

  • 4 cartofi fierti in coaja
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi dai prin maşina de tocat. Speli ciu­percile şi le dai prin maşina de tocat. La fel procedezi cu ceapa, usturoiul şi ver­deaţa. Le pui peste cartofi, ames­teci, potriveşti de sare şi piper şi adaugi câteva lin­guri de făină.

Frămânţi bine şi formezi chifteluţe pe care le dai prin pesmet şi le prăjeşti în baie de ulei. Le scoţi pe şerveţele ab­sorbante.

In momentul servirii, le poţi decora cu crenguţe de mărar proaspăt.

Chiftelute aromate cu ciuperci

Chiftelute_aromate_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.