Chiftele de vinete la cuptor

Printeaza

Chiftele de vinete la cuptor din: vinete, morcov, sticksuri, ceapa, usturoi, orez, gris, sare, piper, pesmet, faina.

Ingrediente:Chiftele de vinete la cuptor

  • 1 kg vinete coapte
  • 150 g morcov (spălat şi curăţat)
  • 100 g sticksuri cu susan
  • 2 cepe mari (350 g curăţate)
  • 5 căţei de usturoi
  • 150 g orez fiert
  • 50 g gris
  • sare
  • piper
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Se pun sticksurile într-un robot şi se fărâmă. Se pun ceapa, usturoiul şi morcovul în robot separat şi se zdro­besc până se obţine consistenţa dorită.

Se amestecă toa­te ingredientele într-un vas încăpător.

Se formează chiftele din compoziţie şi se tăvălesc prin amestecul de pesmet şi făină.

Se pun chiftelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduc în cuptorul preîncălzit bine timp de 20-30 de minute.

După ce s-au copt se lasă să se răcească complet îna­inte de a le transfera pe un platou.

Se înfige câte un sticks în fiecare chiftea.

 

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • chiftele cinete la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.