Chiftele vegetariene de naut

Printeaza

Chiftele vegetariene de naut din: naut, usturoi, ceapa, praf de copt, chimen, chili, coriandru, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chiftele vegetariene de naut

  • 250 g năut
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1 linguriţă chimen
  • 1/2 linguriţă chili
  • 1/2 linguriţă coriandru
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spală năutul şi lasă-l la înmuiat de seara până dimineaţa sau minimum şase ore. Schimbă apa cel puţin o dată.

Pune năutul la fiert în apă cu un praf de sare. Scurge boabele şi zdro-beşte-le cu ajutorul unui blender, împreună cu ceapa şi pătrunjelul, până obţii o pastă omogenă.

Adaugă un praf de sare şi condimentele. Dacă amestecul nu e destul de legat, adaugă puţin ulei de măsline. Cu palmele umezite în ulei; modelează chiftelele şi rumeneste-le in baie de ulei.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Chiftele vegetariene de naut
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.